DUI-LEG og VIRKE Østerbro

Husum, EnergiCenter Voldparken: Springgymnastik hver onsdag


Dato og tid

Onsdag d. 2. september 2020 kl. 16:30 til Onsdag d. 9. december 2020 kl. 19:15

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 26. oktober 2020 kl. 16:30

Sted

EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 København EnergiCenter Voldparken
Kobbelvænget 65
2700 København

Husum, EnergiCenter Voldparken: Springgymnastik hver onsdag


Gå til springgymnastik på EnergiCenter Voldparken med DUI-LEG og VIRKE Østerbro!

     

Springgymnastik

Til springgymnastik skal vi have det sjovt og hoppe på en masse redskaber. Vores fokus gennem undervisningen er at børnene får bevæget sig en masse gennem lege, øvelser og spring, samt at styrke børnenes kropsbevidsthed og motorik.

Vi skal lære vores krop af kende, finde ud af hvad den kan, lære at spænde i den og lære at koordinere forskellige dele af den. Vi skal bl.a. slå koldbøtter, stå på hænder, lave vejrmøller, araberspring, hovedspring samt på det store hold også saltoer, flikflak, kraftspring og overslag.

En træning består af en kort opvarmning og derefter spring på forskellige redskaber. Vi går meget op i, at børnene har det godt til træning, dels med det vi underviser dem i, men også at børnene internt har det sjovt sammen.


EnergiCenter Voldparken
Kobbelvænget 65

Ugedag Sted Klassetrin Tidsrum
Onsdag Bevægelsessalen 0.-1. klasse 16:30-17:15
Onsdag Bevægelsessalen 2.-3. klasse 17:30-18:15
Onsdag Bevægelsessalen 4.-5. klasse 18:30-19:15
Klasseinddelingen skal respekteres.
 


Om Børn i Bevægelse
Børn i Bevægelse er bevægelsesaktiviteter for børn, hvor professionelle instruktører sikrer, at børnene lærer og har det sjovt sammen. Man kan gå til mange forskellige ting - det vigtigste ved dem alle er at vi mærker fællesskabet og har det sjovt sammen. Vi har aktiviteter forskellige steder på Østerbro, Nordhavn, Husum og i Sydhavn. 

Praktisk om efterårssæsonen 2020
Aktiviteterne foregår ugentligt fra uge 36 til omkring uge 50 (eksklusiv skoleferier). En sæson består af 13 aktivitetsgange, og hvis en aktivitetsgang skulle blive aflyst, placeres den i slutningen af sæsonen.  Sæsonen afsluttes med en fælles opvisning. 

Hvis holdet ikke er fyldt op ved sæsonstart, er det muligt at prøve at være med den første gang i sæsonen, uge 36 -  også selvom man ikke er tilmeldt. 

Vær opmærksom på at hvis man fortryder sin tilmelding, returneres pengene kun til og med uge 36. 


Børn i Bevægelse arrangeres af DUI-LEG og VIRKE på Østerbro og er en medlemsaktivitet.
Derfor er din betaling ikke et deltagergebyr, men et medlemskontingent for det halvår du går til Børn i Bevægelse. Det betyder også, at du får adgang til en masse andre sjove aktiviteter i afdelingen. DUI-LEG og VIRKE er en landsdækkende børne- og familieorganisation, hvor familien kan have det sjovt sammen. Udover vores ugentlige aktiviteter i DUI huset, har vi også weekendture, lejre og arrangementer man kan deltage i.
Når du melder dig ind, vil du automatisk blive tilmeldt vores nyhedsbrev hvor du kan læse mere om alle vores medlemsaktiviteter.
Vær opmærksom på at dit medlemsskab af DUI-Østerbro fortsætter indtil du melder dig ud af foreningen.


Har du spørgsmål kan du skrive til husum@dui.dk eller ring på 2069 5160.

Vi er en frivillig forening og bestræber os på at svare så hurtigt som muligt. Skulle et Børn i Bevægelseshold ikke blive oprettet får man naturligvis sine penge retur.
 
Indmeldelse af DUI-LEG og VIRKE et krav
Børn i Bevægelse arrangeres af DUI LEG & VIRKE Østerbro. Det betyder, at når du tilmelder dig en af aktiviteterne, bliver du også meldt ind i foreningen og får derved adgang til en række andre sjove aktiviteter. 
Det betyder blandt andet, at man kan deltage i afdelingens andre aktiviteter, at man har stemmeret ved afdelingsmøder (generalforsamlinger) og at man har ret til at deltage i DUI LEG & VIRKEs landsdækkende aktiviteter, for eksempel Aktivitetsfestival, børnetræf og JUBI-lejr.


Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

DUI-LEG og VIRKE Østerbro
Tlf: +45 20695160
husum@dui.dk

Kontaktinformationer til arrangør

DUI-LEG og VIRKE Østerbro
Tlf: +45 20695160
husum@dui.dk