DUI-LEG og VIRKE Østerbro

Nordhavn, Konditaget: Sjov, leg og bevægelse hver tirsdag


Dato og tid

Tirsdag d. 1. september 2020 kl. 16:30 til Tirsdag d. 8. december 2020 kl. 18:15

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 26. oktober 2020 kl. 16:30

Sted

Konditaget, P-hus Lüders på Helsinkigade, 2150 København Ø Konditaget
P-hus Lüders på Helsinkigade
2150 København Ø

Nordhavn, Konditaget: Sjov, leg og bevægelse hver tirsdag


Gå til Sjov, leg og bevægelse på Konditaget med DUI-LEG og VIRKE Østerbro!

      
Sjov, leg og bevægelse

På holdet skal vi hoppe, kravle, springe og svinge os i alle de fede faciliteter der er på Konditaget Lüders i Nordhavn. Vi skal lave en masse sjove og spændende voksenstyrede lege, som giver børnene et smil på læben og sved på panden. Vi skal løbe om kap med tiden på løbebanen og vende hele verden på hovedet, når vi hænger os i klatrestativerne.
Vi nyder den friske luft og har tøj på efter vejret. 

Vi skal komme tæt på hinanden og danne nye venskaber, og opleve glæden ved bevægelse gennem leg og fællesskab. Holdet er for alle børn fra 4-5 år samt 6-7 år, der stilles ingen krav til kompetencer, og vi skal ikke konkurrere.

Holdet er også fedt for far og mor! Snup en kop kaffe under armen, og nyd den smukke udsigt ud over havet.


Sjov, leg og bevægelse 
Taget på P-hus Lüders på Helsinkigade

Ugedag Sted Alder Tidsrum
Tirsdag Konditaget 4-6 år 16:30-17:15
Tirsdag Konditaget 7-9 år 17:30-18:15
Aldersinddelingen skal respekteres.
 


Om Børn i Bevægelse
Børn i Bevægelse er bevægelsesaktiviteter for børn, hvor professionelle instruktører sikrer, at børnene lærer og har det sjovt sammen. Man kan gå til mange forskellige ting - det vigtigste ved dem alle er at vi mærker fællesskabet og har det sjovt sammen. Vi har aktiviteter forskellige steder på Østerbro, Nordhavn, Husum og i Sydhavn. 

Praktisk om efterårssæsonen 2020
Aktiviteterne foregår ugentligt fra uge 36 til omkring uge 50 (eksklusiv skoleferier). En sæson består af 13 aktivitetsgange, og hvis en aktivitetsgang skulle blive aflyst, placeres den i slutningen af sæsonen.  Sæsonen afsluttes med en fælles opvisning. 

Hvis holdet ikke er fyldt op ved sæsonstart, er det muligt at prøve at være med den første gang i sæsonen, uge 36 -  også selvom man ikke er tilmeldt. 

Vær opmærksom på at hvis man fortryder sin tilmelding, returneres pengene kun til og med uge 36. 


Børn i Bevægelse arrangeres af DUI-LEG og VIRKE på Østerbro og er en medlemsaktivitet.
Derfor er din betaling ikke et deltagergebyr, men et medlemskontingent for det halvår du går til Børn i Bevægelse. Det betyder også, at du får adgang til en masse andre sjove aktiviteter i afdelingen. DUI-LEG og VIRKE er en landsdækkende børne- og familieorganisation, hvor familien kan have det sjovt sammen. Udover vores ugentlige aktiviteter i DUI huset, har vi også weekendture, lejre og arrangementer man kan deltage i.
Når du melder dig ind, vil du automatisk blive tilmeldt vores nyhedsbrev hvor du kan læse mere om alle vores medlemsaktiviteter.
Vær opmærksom på at dit medlemsskab af DUI-Østerbro fortsætter indtil du melder dig ud af foreningen.


Har du spørgsmål kan du skrive til osterbro@dui.dk eller ring på 2069 5160.

Vi er en frivillig forening og bestræber os på at svare så hurtigt som muligt. Skulle et Børn i Bevægelseshold ikke blive oprettet får man naturligvis sine penge retur.
 
Indmeldelse af DUI-LEG og VIRKE et krav
Børn i Bevægelse arrangeres af DUI LEG & VIRKE Østerbro. Det betyder, at når du tilmelder dig en af aktiviteterne, bliver du også meldt ind i foreningen og får derved adgang til en række andre sjove aktiviteter. 
Det betyder blandt andet, at man kan deltage i afdelingens andre aktiviteter, at man har stemmeret ved afdelingsmøder (generalforsamlinger) og at man har ret til at deltage i DUI LEG & VIRKEs landsdækkende aktiviteter, for eksempel Aktivitetsfestival, børnetræf og JUBI-lejr.


Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

DUI-LEG og VIRKE Østerbro
Tlf: +45 20695160
osterbro@dui.dk

Kontaktinformationer til arrangør

DUI-LEG og VIRKE Østerbro
Tlf: +45 20695160
osterbro@dui.dk